Voor wie?
 

De biopeeling gezichtsbehandeling is een effectieve behandeling, die gegeven wordt in de betere, gespecialiseerde schoonheidssalons. De biopeeling richt zich op pure huidverbetering, het wordt daardoor zeer gewaardeerd door klanten met huidproblemen of met een iets onrustige huid. Tevens een perfecte anti-ageing behandeling, om preventief de huid gezond en stralend te houden


Effectief bij:

Acne en onzuiverheden
Anti-ageing, Anti rimpel behandeling    

Vale, slecht doorbloedde (rokers)huid

Pigmentvlekken, zwangerschapsmasker

Grove poriën

Fijne lijntjes en rimpels

Vette, glimmende huid 

Littekens, striae


Wat is Biopeeling?

2B Biopeeling is een kruidenpeeling dat gebruikt wordt als manuele microdermabrasie voor huidverbetering.
Deze biopeeling behandeling is gericht op het verwijderen van de dode cellen bij de vorming van de hoornlaag. In tegenstelling tot andere peelings die alleen aan de oppervlakte werken, activeert de 2B Biopeeling het afschilferingsproces van binnenuit. De krachtige en natuurlijke ingredienten van de Biopeeling dagen de huid uit om zich te wisselen en zich te ontdoen van dode huidcellen en onzuiverheden!

 

Welk resultaat kunt u verwachten?

De huid wordt diep gezuiverd, de celstofwisseling opnieuw geactiveerd en de huidspanning van binnen uit versterkt bij rimpels en fijne lijntjes. Verwijde poriën zijn veel gladder en pigmentvlekken verminderd. Een spectaculair resultaat waarbij uw huid er direct goed uitziet. Het verwijdert oppervlakkige huidoneffenheden en geeft een jonge en stralende look: het resultaat is bij de eerste behandeling al direct duidelijk zichtbaar.
 

De behandeling

De biopeeling is een behandeling waarbij we;

  • De huid reinigen met producten op uw huid aangepast
  • Wenkbrauwen harsen/ epileren
  • Dieptereiniging van de huid, dwz verwijderen van alle oneffenheden als puistjes, meeëters, gerstekorrels, talgophopingen, verstopte poriën etc.
  • De biopeeling wordt verwarmd en vervolgens in de huid ingemasseerd
  • Masker naargelang uw huidtype
  • De behandeling wordt afgesloten met verzorgende en beschermende producten

Duur: 60/70 minuten
 

Advies:

Herhaal de biopeeling iedere 4 à 6 weken.
Bij speciale gelegenheden als een bruiloft, feest o.i.d. plan dan uw biopeeling zo'n 10 dagen voor de belangrijke datum.