Top

Professionals

Informatieaanvraag 2B Biobeauty


Klanten en doelgroepen 

Cosmevision richt zich op professionals in de schoonheidsbranche. De klanten (schoonheidssalons, spa's, afslankinstituten, ontharingspraktijken, manicuresalons en kapsalons) bevinden zich in het midden en hoge segment van de Nederlandse markt. Wij prijzen onszelf gelukkig met zeer enthousiaste dépositaires en zijn blij met de langdurige en hechte relatie die wij met onze dépositaires hebben.

Cosmevision is exclusief importeur
We leveren niet rechtstreeks aan de consument maar aan gediplomeerde professionals met een gevestigd bedrijf in de beautybranche. Professionals zijn dus van harte welkom om uw producten via onze website te bestellen, u dient eenmalig uw bedrijf via het onderstaande formulier te registreren. Wij willen u erop wijzen dat wij uw registratie en inschrijving in de Kamer van Koophandel controleren alvorens te leveren.

Registreren?
U kunt inkoopprijzen op de website inzien, informatiebrochures downloaden of uw bestelling plaatsen zodra u (eenmalig) HIER uw bedrijf heeft geregistreerd.

Direct aan de slag? Registreer eerst uw salon op onze website, plaats uw eerste bestelling via de linker kolom en/of meld u aan voor een van onze trainingen.